Sunday, January 12, 2020

Hometown

Hometown Speaking part 1

1. What is the name of your hometown?
    Sample Answer: I belong to Ludhiana which is on the South Bank of the Satluj river. 
HOMETOWN
HOMETOWN
2. Is it a big city or a small place?
    Sample Answer: It is the most populous and fast-growing metropolitan city of Punjab.
3. Please describe your hometown a little?
    Sample Answer: It is a really admirable city where you can find everything you are looking for. Ludhiana tops the chart on the Education field, shopping, entertainment, business, and social culture.
It is North India's largest industrial hub.
4. How long have you been living here?
    Sample Answer: I have been living here since my birth.
5. Do you like your hometown?
    Sample Answer: Of course, I love my hometown.
6. Do you like living here? ( learning989 )
    Sample Answer: Certainly! I enjoy living here.
7. Would you say it's an interesting place?
    Sample Answer: It's an adorable region and I am not saying it just like that.
8. Is there anything you dislike about it?
    Sample Answer: Yup, there is one thing that I have a concern with and that thing is pollution. As it is an industrial area so there is a lot of pollution
9. Do you think you will continue living here for a long time?
    Sample Answer: Indeed! I have my whole family living here and I wish to reside here for a long time.
10. Are there any tourist attractions in your hometown?
      Sample Answer: Yes! There are tourist attractions such as Rara Sahib Gurudwara, Lodhi fort, Rakh bagh park, Punjab heritage rural museum, Pavillon mall and so on.
11. Did your friend also grow up in the same place as you? (learn grammar for IELTS)
      Sample Answer: Yes most of my friends grew up in the same area.
12. Would you like to live here in the future? (speaking part 1)
       Sample Answer: Certainly! I would enjoy living here in the future as well.
follow our blog and like our Facebook page here www.facebook.com/learning989
Download our Blog app to reach us easily.
DOWNLOAD OUR APP HERE TO ACCESS US EASILY: LEARN GRAMMAR FOR IELTS

No comments:

Post a Comment

Featured

Describe a street market in your city

  Describe a street market in your city what can you buy there   what is it famous for? how you feel about it  well, importance of street ma...